Giften 2017

Dankzij uw aankopen mochten we ook in 2017 een respectabel bedrag overmaken t.b.v. bijbelverspreiding en zendingswerk.

Klik hier voor een overzicht van organisaties en projecten die we konden steunen.

Voor u geselecteerd

Footprints
Footprints
€23,95

Aangenaam klassiek 2018 2cd
Aangenaam klassiek 2018 2cd
€9,99

Psalms
Psalms
€12,99

Bible Memory verses - For Kids
Bible Memory verses - For Kids
€10,95

 

Welkom bij Christelijke Boek- en Muziekhandel De Kandelaar

 

In onze webshop vindt u een groot assortiment christelijke boeken, muziek- en andere geschenkartikelen. Bestel veilig en snel. Lage verzendkosten!

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen in onze boekhandel in Ridderkerk.

Met uw aankopen steunt u rechtstreeks projecten ter bevordering van lectuur- en Bijbelverspreiding. Lees meer

 

Volg ons op  facebook

Banner


Samenleesbijbel
Bekijk grote afbeelding


Samenleesbijbel

9789089120427
Status: Leverbaar
Voorraad winkel: 1 exemplaar aanwezig

€59,95


Stel een vraag over dit product

Inhoud
Ontdek de nieuwe bijbel voor gezinnen: de Samenleesbijbel. Dit is de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met 500 pagina's met extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. 

Deze nieuwe gezinsbijbel staat vol met weetjes, kaarten, spelletjes, gespreksvragen en liedjes. Zo komen bekende en lastige verhalen uit de Bijbel dichtbij. De Samenleesbijbel werkt met open vragen, zodat kinderen en ouders samen de rijkdom van de Bijbel ontdekken en ervaren.

Samenleesbijbel from Laurens Verwijs on Vimeo.


 

Routes
In de Samenleesbijbel staan drie verschillende routes die steeds iets uitdagender zijn. Als je een route volgt, ga je sta voor stap langs bekende en minder bekende verholen en teksten uit de Bijbel. Bij elke stap vind je deze extra's: 

-weetjes met achtergrondinformatie
-vragen om samen over te praten
-iets om te doen
-landkaarten, foto's of tekeningen
-bij sommige stappen hoort een lied 

Route 1 gaat langs bekende stukken uit de Bijbel. Deze route heeft 50 stappen. Route 2 is langer en iets uitdagender. Deze route heeft 125 stappen. Route 3 is de langste route. Er zitten 250 stappen in. Deze bijbelgedeelten zijn soms minder bekend. Je leest in deze route ook meer verschillende soorten teksten uit de Bijbel.  

Samenleesbijbel: de routes from Nederlands Bijbelgenootschap on Vimeo.

 

Themapagina's
In de Samenleesbijbel staan ook themapagina's. Dat zijn bladzijden over speciale onderwerpen. Je krijgt daar nóg meer informatie over onderwerpen die met de Bijbel te maken hebben. 

Wie maakten de Samenleesbijbel?
De Samenleesbijbel is gemaakt door drie organisaties: 

De mensen van het Nederlands Bijbelgenootschap maakten de bijbelvertaling: de Bijbel in Gewone Taal.Ze bedachten de Samenleesbijbel, en maakten de weetjes, de vragen en de opdrachten. Ook schreven zij de themapagina's met extra informatie. 

JOP is de Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Het is hun verlangen dat elk kind en iedere jongere zich geliefd weet door God. Samen met vrijwilligers en professionals geven ze daar in hun jeugdwerk vorm en betekenis aan. Ze doen dat voor alle kinderen en jongeren om hen heen, zowel binnen als buiten de kerk. JOP hielp bij het schrijven van de stappen. 

Royal Jongbloed is een uitgeverij. Mensen van Jongbloed zorgden ervoor dat de teksten op tijd af waren, en vertelden de tekenaars wat ze moesten tekenen. Royal Jongbloed zorgt er ook voor dat de Samenleesbijbel wordt gedrukt. 

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.