Giften 2017

Dankzij uw aankopen mochten we ook in 2017 een respectabel bedrag overmaken t.b.v. bijbelverspreiding en zendingswerk.

Klik hier voor een overzicht van organisaties en projecten die we konden steunen.

Voor u geselecteerd

Sleutelhanger opwekking 710 Zegen mij
Sleutelhanger opwekking 710 Zegen mij
€4,95

Israëls wachter sluimert niet
Israëls wachter sluimert niet
€16,90

Bijbels kwartet - speel en leer met plezier!
Bijbels kwartet - speel en leer met plezier!
€7,95

Alleen een gebroken hart kan een gebroken wereld genezen
Alleen een gebroken hart kan een gebroken wereld genezen
€12,50

Over ons

De Kandelaar gaat uit van “Stichting tot verspreiding van christelijke lectuur in Ridderkerk en omstreken”, opgericht in 1984. Het is allemaal klein begonnen, maar in de loop van de jaren hebben we diverse verbouwingen meegemaakt en we mochten in 2014 ons dertigjarig bestaan vieren.

Het bestuur bestaat uit mensen van de diverse kerken in Ridderkerk. Alle ruim veertig medewerkers van De Kandelaar zijn vrijwilligers.

Zoals een kandelaar zijn omgeving verlicht, willen we als Kandelaar ook licht verspreiden in Ridderkerk en daarbuiten, in afhankelijkheid van God, zoals in de Bijbel staat in Psalm 36 vers 10: “In Uw licht zien wij het licht”. Het doel van de stichting is dan ook het verbreiden en verdiepen van de kennis van het Evangelie van Jezus Christus.

We willen dit o.a. bereiken door:
- Het verkopen en aanbieden van christelijke lectuur, muziek, wenskaarten en geschenkartikelen.
-
Door middel van de winst die we maken het financieel steunen van projecten in binnen- en buitenland ten behoeve van Bijbelverspreiding en Evangelieverkondiging

 

Na aftrek van de kosten kunnen we elk jaar een flink bedrag aan giften overmaken naar diverse stichtingen en zendingswerkers. In 2016 maakten we geld over naar onder andere Wycliffe bijbelvertalers, Mission Aviation Fellowship, The Bible League en diverse (Ridderkerkse) zendingswerkers.

Uiteraard zijn we voor de realisering van onze doelstellingen van u afhankelijk. U kunt ons steunen door uw aankopen te doen in onze winkel aan de Sint Jorisstraat 10 in hartje Ridderkerk. Heeft u geen gelegenheid om onze winkel te bezoeken, dan vindt u in onze webshop een groot assortiment aan boeken, CD’s, DVD’s en geschenkartikelen.